Öneri/Şikayet/İstek Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Makelsan Makina Kimya Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun ("KVKK") 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki Öneri/ istek/ şikayet formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, telefon, e-mail verileriniz, sizlerden gelen öneri, şikayet ve istekleri cevaplayabilmemiz, öneri, şikayet ve istekleriniz doğrultusunda sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmemiz amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK'nın 5. maddesinde yer alan "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" ve "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması" hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe" göre, IDOSB, Alsancak Sk. No:8/A, I-5 Özel Parsel 34956 Tuzla, İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya makelsan@makelsan.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.



Untitled Document
TR
Untitled Document
 
ÖNERİ/ŞİKAYET/İSTEK FORMU

Anasayfa / Öneri / Şikayet / İstek Formu
 
ÖNERİ/ŞİKAYET/İSTEK FORMU



   
  Seçiniz :
  Ad Soyad :
  Email :
  Telefon :
  Mesajınız :
    Not: Sağlıklı dönüş yapılması açısından bilgilerin eksiksiz ve doğru girilmesi gerekmektedir.
    Yukarıdaki formda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum.
 
 

ÜCRETSİZ
GÜÇ TESPİTİ


UPS güç ve yer tespiti için bizimle irtibata geçiniz.

TALEP ET
 
 

UPS GÜÇ
HESAPLAMA


İhtiyacınıza uygun en doğru UPS'i seçmek için güç hesaplama sihirbazımızı deneyin..

HESAPLA
 
 
 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.