Yeni Üye Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Makelsan Makina Kimya Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun ("KVKK") 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki yeni üye formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, adres, şirket, telefon, e-mail, şifre verileriniz, üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilmemiz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK'nın 5. maddesinde yer alan "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" ve "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe" göre, IDOSB, Alsancak Sk. No:8/A, I-5 Özel Parsel 34956 Tuzla, İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya makelsan@makelsan.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır.İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.



Güvenlik ve Gizlilik Politikası

İnternet sitemize hoşgeldiniz. www.makelsan.com.tr sitemizi ziyaret eden müşterilerimizin güvenliği bizim için önemlidir. Bu metin gizlilik ve bilgi güvenliği ile ilgili olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Sitemizdeki sayfaları, herhangi bir kişisel bilgi vermeden dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilir, ürün, hizmet ve kampanyalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Kişisel bilgileriniz, sadece sizin bilginiz dahilinde sizden temin edilmektedir. Bilginiz dahilinde sizden temin edilen ve kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz şirketimiz tarafından korunmaktadır. Bu nedenle söz konusu bilgileriniz, sizin haberiniz ya da onayınız olmaksızın ya da hukuksal bir zorunluluk bulunmadığı sürece tarafımızdan 3. kişilere verilmeyecektir.

Üyelik için vermiş olduğunuz elektronik posta adresiniz, sadece üyelik ve hizmetlerinize ilişkin işlemlerde kullanılacak olup, yasal zorunluluk ve onayınız haricinde 3. kişiler ya da kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Bilgi güvenliğiniz için sizlere özel olan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kimseyle paylaşmamanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

Elektronik posta iletişiminde, söz konusu mesaj şifrelenmediği takdirde mesajın güvenliğinin garanti altına alınamadığını ve göndereceğiniz elektronik postaların güvenliğinden sizlerin sorumlu olduğunuzu hatırlatırız.

Şirketimiz tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantı verebiliriz. Bu web sitelerinden birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmeniz gerektiğini ve diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından şirketimizin sorumlu olmayacağını belirtmek isteriz.

Sitemize üye olan ve/veya müşteri veri tabanına kayıtlı olan kullanıcılarımız, iletişim bilgileri (isim, adres, telefon, elektronik posta, adres v.b.) gibi istenilen tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak belirtmelidir. Bu bilgiler şirketimiz tarafından herhangi bir kontrol ya da sansür mekanızmasından geçirilmemekte olup, bilgilerin doğruluğu/hukuka uygunluğundan ve bu bilgiler ile gerçekleştirilecek işlemlerin hukuki sonuçları sizin sorumluluğunuzdadır. Üyelerimiz, isteklerine bağlı olarak, kayıtlarını değiştirebilir ya da güncelleyebilirler.

IP adresiniz, sunuculara erişiminizde olabilecek sorunların giderilmesi, internet sitemizi yönetmek, aynı zamanda üyeleri genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Kişiye özel bilgiler, üyelerimizin sisteme girişlerinde ve gerek duyulan diğer durumlarda kullanılacaktır. İstatistiki bilgiler ve profil bilgileri, sistemimizin içinde toplanmakta olup, bu bilgiler ziyaretçi hareketlerinin izlenmesi, kişise özel içerik sağlanması ve gerek duyulan diğer durumlarda kullanılabilecektir.

Soru ve sorunlarınız için, İletişim sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.



Untitled Document
TR
Untitled Document
 
KAYIT OL

Anasayfa / Kayıt Ol
 
YENİ ÜYE


Ad :
 
Soyad :
 
Firma :
 
Şehir :
 
İlçe :
 
Adres :
 
Telefon :
 
E-Mail :
 
Şifre :
 
Şifre [Tekrar] :
 
Sektörler :
EV/OFİS
MEDİKAL
VERİ MERKEZİ
ENDÜSTRİ
ACİL DURUM
ULAŞIM
DIŞ MEKAN
 
Güvenlik Kodu :
 
 
 
 
Yukarıdaki formda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum.
 
 
 

ÜCRETSİZ
GÜÇ TESPİTİ


UPS güç ve yer tespiti için bizimle irtibata geçiniz.

TALEP ET
 
 

UPS GÜÇ
HESAPLAMA


İhtiyacınıza uygun en doğru UPS'i seçmek için güç hesaplama sihirbazımızı deneyin..

HESAPLA
 
 

UPS ARIZA
BİLDİRİM


Kesintisiz Güç Kaynağı arıza, servis veya akü değişimi ile ilgili tüm talepleriniz için bize ulaşın.

BİLDİR
 
 
 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.