Untitled Document
TR
Untitled Document
 
HABERLER

Anasayfa / Haberler
MISIR DEMİRYOLLARI İÇİN KESİNTİSİZ ENERJİ MAKELSAN UPS SİSTEMLERİ İLE SAĞLANDI
 

 11.04.2018

©Makelsan


Makelsan, Mısır Demiryollarının kesintisiz ve kaliteli güç ihtiyacını karşılamak amacıyla UPS Sistemlerini tedarik etti. Arap dünyasındaki en büyük kuruluşlardan biri olan ve ulaşım hizmetleri alanında en büyük (yolcu ve mal) taşıma oranına sahip Mısır Ulusal Demiryolları, Mısır'daki yolcu ve mal taşımacılığının bel kemiği olarak kabul ediliyor. (Yolcu taşımacılığı: 500 milyon yıllık yolcu sayısı yılda 6 milyon ton) 

ENR - ( Egyptian National Railways) Mısır Ulusal Demiryolları Yeniden Yapılandırma Projesi, esas olarak Mısır'daki Beni Suef - Asyut güzergahındaki sinyalizasyon sistemlerini modernize etmeyi amaçlamaktadır. 250 kilometrelik bir demiryolu üzerinden yeni bir sinyalizasyon sisteminin tedarik ve kurulumunu kapsamaktadır.

Makelsan, Demiryolu Trafik Yönetim Sisteminde dünya lideri olan ve ALSTOM tarafından geliştirilecek sinyalizasyon sistemlerine yedek güç sağlamak amacıyla Kesintisiz Güç Kaynakları tedarikçisi olmaya layık görüldü. Proje kapsamında Alstom, Mısır'da dolaşımdaki tren sayısını %80 oranında artırırken yolcular için de daha fazla güvenlik sağlıyor.

Dünya Bankası tarafından finanse edilen 100 milyon Euro değerindeki proje için Makelsan,demiryolu istasyonlarındaki tüm kritik ekipmanların güvenliğini sağlamak için 10 kVA'dan 80 kVA'ya kadar 78 adet IP41 Korumalı, LevelUps Serisi UPS sistemi tasarlayıp üretti. Makelsan Kesintisiz Güç Kaynakları Beni Suef - Asyut demiryolu ağları boyunca sinyalizasyon ve elektrifikasyon için gerekli yedek gücü sağlayacak. Proje ürünlerinin üretimi ve tam fabrika kabul testleri başarıyla tamamlanarak, teslimatlar başladı.


 
 
NEWSLETTER

Takip için mail listemize kaydolun.


PAZARLAMA ve HALKLA İLİŞKİLER

Email: marketingmakelsan.com.tr
 
Telefon: +90 216 428 65 80
DİĞER HABERLER
ATECH 2022 Fuar'ında Standımız Büyük İlgi Gördü
Kızılay'ın Düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına Katılım Sağladık
EIF 15. Uluslarası Enerji Kongresi ve Fuarı'na Katıldık
Expotech İzmir Fuarı'nda ziyaretçilerimizi ağırladık.
Rail Industry Show'a Katıldık
 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.