Untitled Document
TR
Untitled Document
 
İLETİŞİM

Anasayfa / İletişim
GENEL MERKEZ & FABRİKA
IDOSB, Alsancak Sk. No:8/A, I-5 Özel Parsel 34956 Tuzla, İstanbul, Turkey

+90 (216) 428 65 80
+90 (216) 327 51 64
makelsanmakelsan.com.tr


İLETİŞİM FORMU Untitled Document

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla AYTEMİZ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI A.Ş. İletişim Formu Hakkında tarafından hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" ve "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

KVKK’nın 11. maddesinde belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ" Madde 5'e göre AYTEMİZ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI A.Ş.'ne yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır.

Sorularınız ve Talepleriniz için Bize Ulaşın 0216 428 65 80 / makelsanmakelsan.com.tr ya da
lütfen aşağıdaki formu doldurun, sizi en kısa zamanda arayalım!
 
 
 
 
 
 
 
 
Yukarıdaki formda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum.
 
 
OFİSLERİMİZ
Bangladeş Ofis

Fusia Electronics, House # 1191 (5th Floor), Road # 50 (Old), Avenue #12 DOHS, Mirpur, Dhaka-1216, Bangladesh

+88 02 44801092, +88 02 44801093, +88 01917-200204
+88 02 44801093
fusiabd@gmail.com
www.fusia.com.bd


Rusya Ofisi

Koptevskaya str 73, Bldg 1 Moscow

+7 (495) 698-63-41
info@makelsan.ru
Doğu Avrupa Ofisi

Elektra Power Solutions Kft. 1143 Budapest, Szobránc u. 15/A AS.2. Hungary

+36 70 254 0785
hungarymakelsan.com.tr
http://www.elektrapower.hu


Nijerya Ofisi

56, Ishaga road, Surulere, Lagos, Nigeria

+234-1-3427-334
infoactolog.com
http://www.makelsan.ng


Kazakistan Ofisi

Titan Power, г.Алматы, ул. Дегтярёва 25/2

+7 (727) 386-20-66
v.paveltitanpower.kz
http://www.kzmakelsan.kz/


İran Ofisi

Kian Sanat, Tehran - Shariati St., Khaje Nasir St. Not reaching Sepah Square. No. 179. Unit 4

+98 2177943790
infomakelsanco.ir
Gürcistan Ofisi

GMV+ LTD, Tbilisi Evdoshvili ts. 12 H 32, Georgia

+995 599 202 200
infomakelsan.ge
Irak Ofis

Al Maharaat Company, Baghdad - Al Qadisiya - St.606 V. No. 27, Iraq

+964 07704396990
ali.mmaharaat.com
İngiltere Ofisi

International House 142 Cromwell Road, London SW74EF UK

+44 7427036136
info@liverpoolcntc.co.uk
https://www.liverpoolcntc.co.uk/


Pakistan Ofis

Ali Business, Muhajid Plaza, Jinnah Ave, Block H, Blue Area, G 7/2 Blue Area, Islamabad, Islamabad Capital Territory 44000, Pakistan

+92 (51) 2803031-32
salesalibusiness.com
Özbekistan Ofis

«UNITED INDUSTRIAL EQUIPMENT» Co Ltd 100000, Uzbekistan Republic, Tashkent city, Mustakillik street, 75 («Inkonel» business center)

(+998 78) 140 30 70, 140 00 33
infounieq.uz
https://makelsan.unieq.uz/


 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.