Untitled Document
TR
Untitled Document
 
İLETİŞİM

Anasayfa / İletişim
GENEL MERKEZ & FABRİKA
IDOSB, Alsancak Sk. No:8/A, I-5 Özel Parsel 34956 Tuzla, İstanbul, Turkey

+90 (216) 428 65 80
+90 (216) 327 51 64
makelsanmakelsan.com.tr


İLETİŞİM FORMU Untitled Document

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Makelsan Makina Kimya Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İletişim Formu Hakkında tarafından hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" ve "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

KVKK’nın 11. maddesinde belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ" Madde 5'e göre Makelsan Makina Kimya Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır.

Sorularınız ve Talepleriniz için Bize Ulaşın 0216 428 65 80 / makelsanmakelsan.com.tr ya da
lütfen aşağıdaki formu doldurun, sizi en kısa zamanda arayalım!
 
 
 
 
 
 
 
 
Yukarıdaki formda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum.
 
 
OFİSLERİMİZ
Bangladeş Ofis

Fusia Electronics, House # 452, (4th floor), Road # 31, New DOHS, Mohakhali, Dhaka-1206, Bangladesh

+88-02-9889513
fusiabdgmail.com
http://www.fusiabd.com/


Moskova Ofisi

Moscow, Avangardnaya str. Block 5.

+7 (495) 698-63-41
info@makelsan.ru
Makelsan Doğu Avrupa Ofisi

Elektra Power Solutions Kft. 1143 Budapest, Szobránc u. 15/A AS.2. Hungary

+36 70 254 0785
hungarymakelsan.com.tr
http://www.elektrapower.hu


Nijerya Ofisi

56, Ishaga road, Surulere, Lagos, Nigeria

+234-1-3427-334
infoactolog.com
http://www.makelsan.ng


Kazakistan Ofisi

Titan Power, г.Алматы, ул. Дегтярёва 25/2

+7 (727) 386-20-66
v.paveltitanpower.kz
http://www.kzmakelsan.kz/


İran Ofisi

Kian Sanat, Tehran - Shariati St., Khaje Nasir St. Not reaching Sepah Square. No. 179. Unit 4

+98 2177943790
infomakelsanco.ir
Gürcistan Ofisi

GMV+ LTD, Tbilisi Evdoshvili ts. 12 H 32, Georgia

+995 599 202 200
infomakelsan.ge
Irak Ofis

Al Maharaat Company, Baghdad - Al Qadisiya - St.606 V. No. 27, Iraq

+964 07704396990
ali.mmaharaat.com
 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.