Untitled Document
TR
Untitled Document
 
UYGULAMALAR & SEKTÖRLER

Anasayfa / Uygulamalar & Sektörler










UYGULAMALAR



SEKTÖREL İHTİYAÇLAR



REFERANSLAR




İLGİLİ ÜRÜNLER

 
EV & OFİS ÇÖZÜMLERİ
MEDİKAL ÇÖZÜMLER
VERİ MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ
ENDÜSTRİ ÇÖZÜMLERİ
ACİL DURUM ÇÖZÜMLERİ
ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ

NEDEN
MAKELSAN?


Kesintisiz Enerji Çözüm Ortağınız olarak Neden Makelsan'ı tercih etmelisiniz?

KEŞFET
 
Untitled Document

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla AYTEMİZ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI A.Ş. İletişim Formu Hakkında tarafından hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" ve "veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

KVKK’nın 11. maddesinde belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ" Madde 5'e göre AYTEMİZ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI A.Ş.'ne yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır.

Sorularınız ve Talepleriniz için Bize Ulaşın 0216 428 65 80 / makelsanmakelsan.com.tr ya da
lütfen aşağıdaki formu doldurun, sizi en kısa zamanda arayalım!
 
 
 
 
 
 
 
 
Yukarıdaki formda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum.
 
 
Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.